Steaua si Astra, outsidere la Stanleybet

* Repetarea rezultatului din 2006, Dinamo Kiev – Steaua 1-4, are o cotă fabuloasă: 150!

Meciurile echipelor româneşti din Europa League pot aduce profituri importante pentru pariori, dacă vor alege inspirat: compania Stanleybet a anunţat deja o ofertă extrem de generoasă, în care Steaua şi Astra pornesc cu şansa a doua. Considerată outsider în deplasarea de la Kiev, cu Dinamo, formaţia lui Constantin Gâlcă are o cotă de 5,20 pentru o victorie în meciul de joi seară. În ciuda succesului la scor cu Aalborg, din prima rundă, bookmakerii Stanleybet consideră că steliştii au şanse mici să plece cu trei puncte de la Kiev.  Cel mai probabil scor este 1-0 în favoarea ucrainenilor, la o cotă de 6,2, iar repetarea „nebuniei” din urmă cu  opt ani, când Steaua a câştigat cu 4-1 la Kiev, are cotă 150! Stanleybet propune cote excelente şi pentru meciul Astrei cu Salzburg. 5,20 este oferta pentru victoria vicecampioanei României, care vine cu ascendentul egalului din campionat, din Ghencea.  Compania britanică de pariuri sportive are o cotă de 1,60 pentru marcarea a peste 2,5 goluri în meci, pariu posibil, mai ales că austriecii au un atac în formă maximă. Pentru un pariu curajos, „peste 1,5 goluri în prima repriză”,  Stanleybet oferă o cotă de 2,40, iar cota pentru ca oaspeţii să marcheze în fiecare dintre reprize este 2,31.

Prezent pe piata din Romania inca din 2004, Grupul britanic Stanleybet isi ofera in prezent serviciile in peste 360 de agentii, din aproape 100 de localitati.
Obiectivul Stanleybet a fost si ramane oferirea celor mai bune servicii de pariere. In cei 11 ani de prezenta in Romania, Stanleybet si-a dovedit profesionalismul, a diversificat in mod continuu oferta de pariuri, a castigat increderea clientilor si a contribuit activ la evolutia pietei de pariuri romanesti.
Cu o experienta de aproape 60 de ani in pariuri sportive, Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care opereaza peste 2 000 de agentii de pariuri in 8 state europene: Anglia, Belgia, Cipru, Croatia, Danemarca, Germania, Italia si Romania.

Locatii Stanleybet by Adrian Holerga