Partida de baschet Steaua CSM – Lukoil Academic Sofia se transmite în direct marţi, 25 octombrie, de la 19.30, la TVR HD şi TVRi, iar de la 22.00 la TVR 3

Steaua în FIBA Europe Cup, live la TVR

Partida de baschet Steaua CSM – Lukoil Academic Sofia se transmite în direct marţi, 25 octombrie, de la 19.30, la TVR HD şi TVRi, iar de la 22.00 la TVR 3.

E primul sezon în noul format al competiţiei organizate de FIBA Europe. România are trei reprezentante – Steaua CSM în grupa F, “U” BT Cluj-Napoca în grupa G şi BC Mureş în grupa I. Steaua a pierdut primul meci, 69-78 în deplasare cu Prievidza, campioana Slovaciei şi acum întâlneşte campioana Bulgariei, Lukoil Academic Sofia. Meciul comentat pentru telespectatorii TVR de Dragoş Cojocaru poate fi urmărit în direct marţi, 25 octombrie, de la ora 19.30, la TVR HD şi TVR Internaţional, fiind preluat, la ora 22.00, de TVR 3.

Steaua e neînvinsă în campionat, după patru meciuri jucate, ultimul rezultat fiind 90-86 cu CSM CSU Oradea, campioana en-titre şi echipa care i-a eliminat pe bulgari în turul secund al preliminariilor Champions League.

„Aşteptăm peste 3000 de fani în Polivalentă, pentru că Steaua e echipa cu cele mai bune rezultate continentale din istorie”, a declarat Claudiu Fometescu, antrenorul principal al liderului Ligii Naţionale. În luna iunie, Steaua a aniversat 55 de ani de la cea mai mare performanţă baschetbalistică la nivel de club – locul 3 în Cupa Campionilor Europeni. Meciul împotriva bulgarilor de la Lukoil Academic Sofia va fi difuzat ulterior, în reluare, la TVR 1 (de la 01.35), iar duminică la TVR 2 (de la 11.00).

Următoarele partide de baschet disputate de Steaua care vor putea fi văzute la TVR sunt întâlnirile cu slovacii de la BC Prievidza (miercuri, 9 noiembrie, la ora 19.30, partidă ce va fi transmisă în direct la TVR 3, TVR HD şi TVR Internaţional), respectiv cu Bnei Herzliya, din Israel (miercuri, 22 noiembrie, ora 19.30, în direct la TVR 3, TVR HD şi TVR Internaţional). (foto: Bogdan Dănescu, totalbaschet.ro)Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).