Start meciuri pe tabloul principal la BRD Nastase Tiriac Trophy

Luni, de la ora 12:00, debuteaza oficial editia cu numarul 21 a turneului BRD Nastase-Tiriac Trophy. Ziua va fi deschisa de castigatorul din 2014 al turneului si dublu finalist la Bucuresti, Lukas Rosol. Cehul va evolua impotriva lui Kyle Edmund, cei doi urmand sa se intalneasca pentru prima oara in circuitul ATP. Adversarul sau s-a remarcat la Doha, unde, venit din calificari, a izbutit sa ajunga pana in sferturi, unde a fost invins de Tomas Berdych.

Meciul va fi urmat de partida de dublu dintre perechile Victor Cornea/Victor Hanescu si Eric Butorac/Scott Lipsky, favoritii numarul doi. Seara pe Terenul Central se va incheia cu meciurile din primul tur ale romanilor.

Adrian Ungur il va intalni pe Guido Pella, cap de serie numarul 6. Argentinianul s-a impus in trei dintre cele patru confruntari directe, toate pe zgura, in Brazilia, si toate decise in trei seturi.

Urmeaza meciul dintre Marius Copil si Damir Dzumhur. Jucatorul nostru a mai evoluat la un singur turneu ATP in acest an, Sofia, unde a ajuns din calificari pana in turul doi. Va avea o misiune dificila in fata bosniacului, care vine dupa o calificare in optimi la Miami, turneu la care i-a invins pe Mayer, Nadal si Kukushkin.

Pe Terenul 1 vor avea loc meciurile de dublu Haase/Qureshi – Erlich/Flemich si Garcia-Lopez/Knowle – Delbonis/Lorenzi, dar si un meci de simplu intre Taro Daniel si jucatorul venit din calificari.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).