Start la Australian Open! În direct, pe Eurosport

Primul turneu de Mare Șlem al anului e transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1/ Eurosport 2 și online pe Player. Openul Australian (18 – 31 ianuarie) a devenit o prioritate pentru toti jucatorii din top 10. Mai mult decat atat, unele dintre finalele recente au fost foarte disputate. Va amintiti finala din 2012? Novak Djokovic si Rafael Nadal au luptat timp de 5 ore pentru trofeu…Dar de cea din 2009? Cand Rafael Nadal il imbarbata pe Roger Federer dupa o finala memorabila…Toti jucatorii recenti de la Openul Australian au avut evolutii extraordinare si au reusit sa ne starneasca pasiunea pentru tenis. Echipa Eurosport, condusa de Mats Wilander si Barbara Schett, se va afla in mijlocul actiunii de unde va oferi interviuri in exclusivitate si detalii din Melbourne Park.

Unde putem urmari turneul?

Eurosport 1, Eurosport 2 si Eurosport Player ofera IN DIRECT transmisiuni complete din cadrul turneului incepand de la ora 02:00 pana la finalul sesiunii de noapte, in jurul orei 15:45, inclusiv rezumatele zilei IN DIRECT.

– Eurosport 1 / Zilnic: 02:00 – 15:30 IN DIRECT

 

– Eurosport 2 / Zilnic: 02:00 – 12:30 IN DIRECT

– Eurosport Player: Serviciul online TV al Eurosport (eurosportplayer.ro) ofera transmisiuni suplimentare IN DIRECT prin intermediul canalelor bonus. Urmariti pana la 16 terenuri IN DIRECT si bucurati-va de o experienta unica pe toate ecranele cu un singur abonament. Toate magazinele sunt de asemenea disponibile prin intermediul serviciului VOD.

Detalii despre transmisiuni

Pe tot parcursul anului, jurnalistii si expertii Eurosport ofera iubitorilor de tenis ocazia de a urmari jucatorii preferati prin intermediul meciurilor comentate IN DIRECT, articolelor, imaginilor video, interviurilor si postarilor pe paginile de social media.

Cand vine vorba de turneele de Mare Slem, Eurosport face totul astfel incat sa ofere o experienta unica prin intermediul transmisiunilor IN DIRECT si al productiei digitale.

IN ASTEPTAREA STARTULUI: 21:00 / 02:00

Turneele de Grand Slam ofera imagini incredibile si emotii zi de zi! Pentru a intra in atmosfera frenetica din Melbourne, iubitorii de tenis se pot bucura de imagini video exclusive si continut digital produs la fata locului. Interviuri cu jucatori, imagini video in slow-motion de pe teren sau lovituri spectaculoase, dar si multe altele vor fi disponibile pe Facebook, Twitter, Snapchat si eurosport.com.

Este tarziu in Europa, dar fanii pot urmari avancronica zilei inainte ca actiunea sa inceapa. Este timpul sa revedem cele mai tari lovituri din ziua precedenta pe Eurosport Player, sa citim cele mai noi articole scrise de expertii Eurosport si sa descoperim cele mai noi imagini video pe Facebook.

AVEM ACEEASI PASIUNE: STAI TREAZ! 02:00 / 15:15

Actiunea IN DIRECT incepe la Melbourne, iar fanii pot urmari cei mai buni jucatori sau favoritii locali pe Eurosport 1, Eurosport 2 si Eurosport Player.

Impartasim aceeasi pasiune pe Twitter si Facebook! Fiti alaturi de expertii nostri si comentati meciurile pe eurosport.com, in timp ce va bucurati de magia primului turneu de Mare Slem la TV.

GAME, SET SI MATS EXTRA: 11:30

Game, Set si Mats Extra va aduc cele mai tari momente ale zilei. Imaginile video, statisticile si analizele realizate de Mats Wilander vor oferi detalii despre primele rezultate ale zilei. Barbara Schett si echipa de reporteri Eurosport va surprinde reactiile jucatorilor.

GAME, SET SI MATS: 15:15

Jucatorii se odihnesc, dar telespectatorii Eurosport din Europa au ocazia sa revada cele mai tari momente ale zilei alaturi de Mats Wilander si Barbara Schett. Expertii Eurosport revin cu momentele favorite – “Antrenorul” cu Patrick Mouratoglou, face avancronica celor mai importante partide ce urmeaza sa se desfasoare. Este cel mai bun moment sa distribuiti imaginile video Eurosport, sa publicati propriile comentarii ale meciurilor si sa discutati pe marginea analizelor realizate de expertii Eurosport.

Primul turneu de Mare Șlem al anului e transmis Live pe Eurosport 1 / Eurosport 2 și online pe Player.