Stanleybet sponsor Cupa României

Stanleybet, sponsor oficial al Cupei României

Federația Română de Fotbal are bucuria să anunțe un nou partener în continuarea strategiei comerciale implementate începând din 2015, informează www.frf.ro. Compania Stanleybet devine partener al Cupei României şi continuă, astfel, pentru al patrulea an consecutiv, să susţină fotbalul românesc în calitate de sponsor oficial al Cupei României la fotbal, ediția 2015-2016. Prin prelungirea acestui parteneriat, Stanleybet se alătură Federației Române de Fotbal în demersurile de optimizare a competiției care a ajuns la cea de-a 78-a ediție.

Stanleybet activează de peste 11 ani pe piața pariurilor tradiționale, fiind, totodată, printre primele case de pariuri care au primit dreptul de a opera pariuri online în România.

Marţi, miercuri şi joi au loc meciurile din cadrul optimilor Cupei României, faza naţională a ediţiei 2015-2016. Doar patru dintre echipele ajunse în această fază nu evoluează în Liga 1. Este vorba de SC Bacău, FC Braşov, FCM Baia Mare (toate Liga 2) şi Viitorul II (Liga 3). FC Viitorul este singurul club care are în această fază două echipe. Totodată, satelitul constănţenilor este singurul reprezentant al Ligii 3. De menţionat că ambele echipe ale Viitorului vor juca pe teren propriu, pe stadionul Central al complexului din Ovidiu al clubului din Liga 1.Jocurile din optimile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. Partidele din această rundă vor fi televizate după următorul program:

marţi, 27 octombrie
► FC BRAȘOV – AFC ASTRA, ora 17:00, stadionul Tineretului (Braşov)
► CS CONCORDIA CHIAJNA – CSMS IAȘI, ora 19:00, stadion Concordia (Chiajna)
► ACS POLI TIMIȘOARA – FC PETROLUL, ora 21:00, stadion Dan Păltinişanu (Timişoara)

miercuri, 28 octombrie
► SC BACĂU – ASA 2013 TÂRGU MUREȘ, ora 14:30, stadion Letea (Bacău)
► FC VIITORUL 2 – FC CFR 1907 CLUJ, ora 18:00, stadion Central (Ovidiu)
► PANDURII LIGNITUL TG. JIU – DINAMO 1948, ora 20:30, stadion Municipal (Drobeta Turnu Severin)

joi, 29 octombrie
► FC VIITORUL – AFC BOTOȘANI, ora 18:00, stadion Central (Ovidiu)
► ACS FCM BAIA MARE – FC STEAUA BUCUREȘTI, ora 20:30, stadion ”Viorel Mateianu” (Baia Mare)

În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri și, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă (conform art. 30.9 din ROAF).