Sportivii de Aur ai Craiovei și ai României

Sportivii de la Clubul Wu Quan Li (Forța celor cinci pumni) din Craiova au cucerit Europa, informează Cetatea Băniei!
Lotul Romaniei de wing chun
Lotul Romaniei de Wing Chun, antrenor Silviu Obeanu

 Sportivii craioveni au obținut cinci medalii de aur, două medialii de argint și trei medalii de bronz în cadrul de la Campionatului European de Yongchunquan, desfășurat în capitala Georgiei, la Tbilisi. 

Medaliere AUR
Medaliere AUR Mara Obeanu

România a fost reprezentată în cadrul competiției de treisprezece sportivi, reușind să urce pe podium de cincisprezece ori, dintre care de șapte ori au pășit pe cea mai înaltă treaptă, de tot atâtea ori a răsunat și imnul României.

În clasamentul general, România s-a clasat pe locul doi, dintr-un total de doisprezece țări participante, pe locul I clasându-se reprezentativa Rusiei.

Antrenorul lotului României, Silviu Obeanu, cel care a înființat Clubul Wu Quan Li din Craiova, menționează că rezultatele sunt foarte bune:

”Campionatul European s-a încheiat neașteptat de bine. Cum ne-am obișnuit din edițiile anterioare, am avut o <<captură>> foarte mare de medalii. Experiența din ediția anterioară ne-a fost de folos, sportivii au fost extrem de motivați și au avut o performanță mai mare ca în 2015. Când sportivul tău urcă pe cea mai înaltă treaptă a podiumului și se intonează imnul, emoțiile sunt aceleași mereu. Lotul național este format pe nucleul sportivilor craioveni, cei mai mulți sunt sportivi din Craiova,  trei participanți din Baia Mare și trei din Sibiu.”

Forta celor Cinci Pumni
Randy Williams & Silviu Obeanu

Antrenorul Silviu Obeanu, ne mai precizează: ”Principalii adversari în lupta pentru aur, sunt rușii, fiind cei mai buni de pe continent. Stagiile de pregătire permanente cu maeștri chinezi sunt foarte importante, Rusia, Statele Unite, Iran apelează constant la astfel de stagii. Lotul national al Statelor Unite este format doar din chinezi.”

Performanța luptătorilor lui Silviu Obeanu este cu atât mai notabilă, și de lăudat, în contextul în care alte sporturi, mult mai bine reflectate de media, sunt în ultimii ani, fără rezultate notabile.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).