Primul pas al Stelei Bucuresti spre noul sezon UEFA Champions League este meciul contra celor de la Sparta Praga, fiind transmisa LIVE de Pro TV, marti, de la 21:00

Sparta – Steaua, marti, ora 21.00, live la Pro TV

Primul pas al Stelei Bucuresti spre noul sezon UEFA Champions League este meciul contra celor de la Sparta Praga, partida fiind transmisa LIVE de Pro TV, marti, de la 21:00, informeaza www.protv.ro.

La 30 de ani de la cucerirea Cupei Campionilor Europeni la Sevilla, in 1986, Steaua Bucuresti are o noua sansa de a se lupta in competitia cu cel mai frumos fotbal. Pentru a spera la o calificare in grupele UEFA Champions League, echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf are o misiune destul de dificila! Prima batalie dintre cele doua echipe va avea loc pe Generali Arena din Praga (fostul Stadion Letna) si va fi transmisa LIVE de Pro TV marti, 26 iulie, de la 21:00! Returul se va juca pe 2 august. Super meciul dintre Sparta Praga si Steaua Bucuresti poate fi vazut in direct si pe platforma VOYO!

AC Sparta Praga este o grupare înființată în 1893, care a cucerit 33 titluri ale Cehoslovaciei (respectiv Cehiei), 14 Cupe și 2 Supercupe. Cea mai mare performanță la nivel european pentru praghezi este atingerea semifinalelor Cupei Campionilor Europeni în 1992, când trofeul a fost câștigat de FC Barcelona. Steaua și Sparta s-au mai întâlnit în primul tur al Cupei Campionilor Europeni, sezonul 1988-1989, când roș-albaștrii s-au calificat după 2-2 și 5-1, ajungând să joace finala cu AC Milan, la Barcelona. Site-ul oficial al UEFA a anunțat arbitrul care va conduce partida din Champions League dintre Steaua și Sparta Praga. Brigada din Germania îl are pe Daniel Siebert la centru, iar asistenți sunt Jan Seidel și Dominik Schaal. Arbitru de rezervă este Benjamin Cortus. Observator este turcul Murat Ilgaz, în timp ce delegatul UEFA este Peadar Ryan din Irlanda.