Soţii Beckham şi-au cumparat o casă de 40 milioane de lire sterline

Sotii David şi Victoria Beckham şi-au vândut reşedinta, denumită “palatul Beckingham”, din comitatul Hertfordshire, şi au cumpărat o casă cu patru etaje în centrul Londrei, pe care au plătit 40 de milioane de lire sterline. Noua casă are două camere pentru pantofii Victoriei, plasme TV rezistente la apă în toate sălile de baie şi un garaj subteran.

 

Reşedinta are şi un salon de coafură, o sală de sport şi un sistem audio care permite difuzarea muzicii în orice cameră prin intermediul unui telefon mobil sau al unei tablete. Soţii Beckham vor cheltui alte 5 milioane de lire sterline suplimentare pe această proprietate, pe care au cumparat-o după ce şi-au vândut conacul din comitatul Hertfordshire cu 12 milioane de lire sterline.

beckham casa copii

David Beckham (38 de ani) şi Victoria (39 de ani) au împreună patru copii – Brooklyn (14 ani), Romeo, în vârstă de 11 ani, Cruz, în vârstă de opt ani, şi Harper, in varsta de doi ani. Copiii vor ocupa tot etajul al doilea, la care există mai multe dormitoare şi săli de baie. Etajul al treilea este rezervat oaspeţilor, iar la ultimul etaj se află o mică gradină pentru copii. Proprietatea are şi un tunel pe care echipa de securitate intenţioneaza să îl folosească pentru a transporta familia Beckham.