Sorana Cîrstea s-a calificat în manşa secundă a AusOpen

Sorana Cîrstea, locul 37 WTA, a învins-o, marţi, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-3, pe Zarina Dias (Kazahstan), locul 60 WTA, calificându-se în manşa a doua a Australian Open, în urma unei partide ce a durat două ore şi 19 minute.

Sorana va evolua în faza următoare cu sportiva cehă Lucie Safarova, locul 29 WTA şi cap de serie numărul 29. Safarova conduce cu 4-1 în întâlnirile cu Sorana Cîrstea.

Calificarea în manşa a doua este recompensată la Australian Open cu un premiu de 80.000 de dolari australieni (52.000 de euro) şi cu 70 de puncte WTA.

 

Luni, în prima zi a AusOpen, românii au înregistrat trei eşecuri, prin Monica Niculescu, Mihaela Buzărnescu şi Marius Copil.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).