Soluţie pentru problemele sportivilor cu greutatea - inelul gastric virtual

Soluţie pentru problema sportivilor aflaţi în luptă cu greutatea. Metoda inelului gastric virtual

Cazul pugilistului Leonard Doroftei, care a pierdut centura de campion mondial WBA în 2003, deoarece nu a putut să treacă proba cântarului, încă a rămas viu în mintea iubitorilor sportului.

 

Moşu’ nu a putut atunci să se încadreze în limitele categoriei 61,235 kg, fiind mai greu cu peste două kilograme. Şi pe lângă că a pierdut centura şi o sumă considerabilă de bani, şi-a încheiat şi cariera.

 

Ori cazul Doroftei nu este singular.  În lumea sportului s-au înregistrat numeroase eşecuri, de la transferuri ratate în fotbal, până la medalii sau burse pierdute din cauza probei cântarului.

Dar pot oare exista soluţii în afară de cele clasice, gen înfometare, clismă sau bisturiu, deja cunoscute a fi ineficiente pentru sportivi?

Terapeuta Ileana Vlăduţ vine cu o soluţie inovatoare şi eficientă, anume hipnoterapia – inelul gastric virtual,(https://www.slabirehipnoza.ro/) pentru rezolvarea acestei probleme delicate a sportivilor:

 

“Cu ajutorul minții, îi poți da o altă dimensiune stomacului tău, sacul pe care poți să stabilești cu ce, cât și cum îl umpli. Hipnoterapia pentru slăbit este o metodă inovatoare non-chirurgicală, care foloseşte puterea hipnozei, precum și tehnici de terapie cognitiv-comportamentală și programare neuro-lingvistică, pentru a-ți convinge mintea că ti-a fost pus un inel de silicon în jurul stomacului.

Prin intermediul hipnozei, convingi creierul că stomacul este plin după un anumit nivel de admisie. Pe lângă hipnoză, programul mai cuprinde tehnici de vindecare energetică, remedii florale Bach, plus recomandări privind nutriţia şi suplimentele alimentare necesare în funcţie de nevoile sportivului”. ​

Metoda se foloseşte de puterea minţii pentru rescrierea la nivel subconştient a viziunii asupra stilului alimentar şi a modului în care te gândeşti la mâncare. “Cu ajutorul revoluţionarei metode, se pot obţine beneficiile unei operaţii standard (chirurgicale) de inel gastric, fără să treci prin chinurile asociate intervenţiei propriu-zise sau a costurilor ridicate.

Pe parcursul ultimilor ani, din ce în ce mai mulţi oameni din întreaga lume, printre care şi sportivi, au urmat ca metodă de slăbire hipnoterapia inelului gastric, pionierată de Dr. Sheila Granger, hipnoterapeut clinic de renume mondial”, spune Ileana Vlăduț, care mai este expert în business coaching, practician de vindecare reconectivă și reconectare și terapeut specialist cu certificare internațională în terapia florală Bach.

“Un inel gastric virtual este ca o ‘apăsare a unui comutator în creier’.  Aceasta schimbă atitudinea unei persoane faţă de hrană şi o ajută să recâştige controlul asupra poftelor şi obiceiurilor proaste. Feedback-ul arată o  creştere a voinţei proprii, iar greutatea este pierdută în mod natural şi  consecvent, fără a ţine o dietă anume şi fără restricţii alimentare impuse.

Greutatea şi obezitatea în exces au legatură, într-adevăr, cu mâncatul exagerat, dar această tulburare de comportament este generată de factori puternici de stres, atât cei exteriori, cât şi cei interiori. Poţi recâştiga controlul asupra corpului într-un mod sigur şi natural prin metoda inovatoare inelul gastric virtual”, adaugă terapeuta Ileana Vlăduţ.