Sloturile cu tematică de anime pe care să le încerci în acest moment

Sloturile momentului sunt caracterizate de câteva elemente definitorii, dar niciodată nu te-ai așteptat ca topul celor mai bune sloturi pe care să le încerci în acest moment ar putea fi cele cu tematică de anime. Pentru unii aceste sloturi sunt cele mai căutate în timp ce pentru alți jucător, animeurile nu sunt nici măcar cunoscute. Deci unde să mai găsești suficient loc pentru a putea lăsa și sloturile cu tematică de anime să se afle printre preferințele tale? În articolul de astăzi urmează să vorbim despre care sunt cele mai cool sloturi cu tematică de anime și de ce ar exista câteva motive excelente pentru care să te încrezi complet în aceste sloturi. Avem chiar și trei recomandări pentru tine, deci citește până la sfârșit.

Avantaje de care te bucuri dacă joci sloturi cu tematică de anime

În primul rând, cu siguranță vei găsi o gamă de sloturi cu tematici de anime care să fie eligibile și pentru unul sau mai multe bonusuri cu rotiri gratuite fara depunere 2022, deci primul avantaj pe care îl poți avea dacă te joci la aceste jocuri este că ai șanse ca unele dintre ele să poată fi jucate chiar pe gratis deoarece nu au o audiență foarte mare, iar cazinourile vor încerca să le împingă pentru a căpăta câțiva jucători. Sloturile care abordează tematici ieșite din comun se bucură de un succes mai rar, iar când acesta este atins, jucătorii descoperă cât de calitativ este defapt un slot. Când te joci sloturi cu tematici de anime, avantajele pot fi cu mult mai importante.

De exemplu, poți de fiecare dată să înveți câte ceva din cultura de anime a Japoniei și să îți dai seama ce înseamnă toate poveștile cu tâlc tipice japoneze și de unde pornesc aceste desene animate pe care le urmăresc chiar și adulți de toate vârstele. Cultura anime este mult mai dezvoltată decât multe alte curente. Apoi, vei afla că orice show de tip anime încearcă să ofere informații valoroase pentru toți urmăritorii și poveștile ascund mereu și mesaje puternice. Poate că asemenea avantaje vor reieși și din următoarele sloturi. Iată ce recomandări avem pentru tine:

Kensei Blades

Kensei Blades este un slot în care ecranul de joc are toți tamburii plini cu simboluri unice, cu elemente grafice de calitate și care îți vor provoca o stare de bine. Principalul avantaj pe care îl vei resimți și în câștigurile obținute la acest slot este numărul de linii de plată dezvoltate de acest slot. 720 de linii de plată sunt generate de slot, dar acest lucru se datorează formei și organizării ușor diferite spre deosebire de un ecran de joc clasic. BetSoft a încercat să programeze un slot unde simbolurile sunt organizate într-o formulă 3-4-5-4-3.

Datorită acestei forme de organizare și a modului în care plățile sunt oferite, Kensei Blades de la BetSoft este mai mult orientat spre un mod de joc cu micro plăți oferite foarte des. Pe ecranul de joc, cel mai important simbol este războinicul, dar trebuie să fii atent și la combinațiile ce vor putea fi realizate cu ajutorul simbolurilor wild. Înafară de aceste simboluri, pe ecranul de joc vei mai găsi și săbii, mai mulți războinici, inimi, stele, medalioane de aur, scuturi și alte obiecte mitice.

Seirei Academy

Seirei Academy este un produs oferit de către un producător care se află mult mai aproape de cultura japoneză de anime decât majoritatea celor care produc deja astfel de jocuri. DragonGaming s-a folosit și de o sursă de inspirație foarte avantajoasă în momentul în care a decis că ar fi de bun augur să se folosească chiar de Bleach pentru a construi un joc de slot productiv. Bleach este un manga extrem de renumit în Japonia care a fost cumpărat și de Netflix și care a avut un succes răsunător în mediul online. Un slot modern, cu linii de plată selectabile, ceea ce înseamnă că vei putea customiza destul de mult stilul de joc. RTP-ul slotului a fost stabilit la 96.12%, ceea ce îl face cel puțin la fel de productiv ca multe dintre sloturile de top din prezent.

Shinobi Wars

Același producător, dar de data aceasta vorbim despre un slot mult mai special. Un ecran de joc plin de simboluri dedicate culturii manga și anime japoneze, dar mai mult decât atât, Shinobi Wars este inspirat din cel mai popular show anime din toate timpurile, Naruto. Dacă ești pasionat de Manga și vrei să îl vezi pe Naruto și prietenii săi cum de data aceasta își unesc forțele pentru a-ți genera câștiguri demne de un jucător de valoare.

Concluzie

Când ți-am spus prima dată despre sloturile cu tematică de anime, te-ai fi gândi că am fi încheiat acest articol cu un slot unde Naruto este personajul principal? Nu putem să mai spunem decât spor la joc!