BREAKING NEWS
Search
Simona şi-a sărbătorit ziua alături de fani; Halep - Şvedova, miercuri, la ora 7.00, pe Digi Sport

Simona şi-a sărbătorit ziua alături de fani; Halep – Şvedova, miercuri, la ora 7.00, pe Digi Sport

Meciul dintre Simona Halep, locul 5 WTA, şi Iaroslava Şvedova din Kazahstan, locul 41 WTA, se va disputa, miercuri, de la ora 07:00, în optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 Wuhan Open. Partida este prima pe arena centrală de la Wuhan şi va fi transmisă în direct de Digi Sport.

Simona şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de fani, marţi, la Wuhan, sportiva primind un tort şi multe flori. Halep a primit numeroase mesaje de felicitare pe reţelele de socializare, printre cei care i-au urat „La mulţi ani” numărându-se Nadia Comăneci, care a caracterizat-o pe constănţeancă drept „zeiţa tenisului românesc”. Dar și Gheorghe Hagi i-a urat pe Facebook „La mulţi ani” Simonei.  Halep a împlinit marţi 25 de ani, a primit un tort din partea organizatorilor, iar fanii i-au cântat „La mulţi ani”.

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).