Simona Halep: Viata mea nu este doar tenisul acum

Simona Halep, liderul mondial al clasamentului WTA, a declarat intr-un interviu pentru WTA Insider, ca isi doreste sa se bucure de mai mult decat tenisul si vorbeste despre legatura cu fostul antrenor, Darren Cahill.

“Am nevoie sa fiu linistita cateva luni, cateva saptamani, pentru ca anul trecut a fost unul greu. Viata mea nu este doar tenisul acum. Incerc sa ma bucur de mai mult. Incerc sa fiu fericita. Am fost mereu, dar acum ma simt mai relaxata si ma bucur si de alte lucruri.

A luat decizia pentru ca familia este intotdeauna principala. Nu am fost dezamagita sau suparata, am inteles perfect. Avem o relatie foarte buna. Vorbim aproape in fiecare zi, i-am cerut un sfat si mi l-a dat. Am discutat si dupa finalul sezonului. Evident, nu este la fel, pentru ca nu mai este antrenorul meu. Dar ne leaga o mare prietenie si asta este cel mai important. Ultimii patru ani au fost cu Darren si au fost cei mai buni. Pot spune ca este greu fara el”

In 2019, primul turneu al sportivei din Romania va fi jucat la Sydney, in turul al doilea, unde o poate intalni pe australianca Ashleigh Barty (locul 15 WTA) sau pe letona Jelena Ostapenko (locul 22 WTA).

T.CClubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).