Halep se menţine pe locul 4 în topul WTA şi pe 5 în clasamentul pentru Turneul Campioanelor

Simona Halep, vedeta Kids Day Dr. Oetker

De peste zece ani Dr. Oetker Romania a pus umarul prin organizarea de turnee internationale la promovarea viitorilor urmasi ai Florentei Mihai, Virginia Ruzici, Ion Tiriac sau a lui Ilie Nastase. Pentru primul turneu WTA organizat in Romania, Federatia Romana de Tenis cu spijinul companiei germane a organizat Kid’s Day, un eveniment special la care micutii tenismeni, cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani, au avut ocazia sa o cunoasca indeaproape pe Simona Halep. Finalista de la Roland Garros si recent semifinalista la Wimbledon a schimbat cateva mingi pe terenul central de la Arenele BNR cu viitorii campioni ai sportului alb

halep copiiAlaturi de Simona Halep, la eveniment au participat Alexandra Cadantu si Monica Niculescu. Cele trei jucatoare au petrecut aproximativ o jumatate de ora pe Arena Centrala din Complexul BNR si si-au adus aminte de propria copilarie. Dupa ce s-au jucat cu copiii, jucatoarele au semnat zeci de autografe.

halep 2

200 de copii au venit la evenimentul organizat de Dr. Oetker Romania

După schimbul de mingi, micutii jucatori au primit cadouri din partea sponsorului Dr. Oetker. Astfel compania germana a oferit fiecărui participant Paula Pudding si Musli Vitalis.
“A fost o zi frumoasa. Chiar mi-am dorit sa joc cu copiii. Si eu când eram mica am avut ocazia sa ma intalnesc cu jucatorii mari ai Romaniei de atunci. Am fost atenta la toti copiii de astazi si mi s-au parut foarte buni. E incredibil ca avem un turneu WTA in Romania. Sper sa castigam toate si sa ajungem in sferturi impreuna. Pentru acest turneu sunt bine pregătita fizic. O sa iau in serios fiecare meci si sper sa avem o finala suta la suta romaneasca. Imi place sa reprezint Romania si sunt mandra de asta. Sper sa ajung la nivelul Nadiei, lui Hagi sau lui Nastase”, a declarat numărul trei mondial in cadrul evenimentului Kid’s Day organizat de Dr. Oetker România.

halep 3
“Suntem mandri pentru rolul jucat in organizarea primului turneu WTA de la Bucuresti. Suntem incantati ca le-am putut aduce aminte jucătoarelor noastre de perioada copilăriei lor si ca am putut oferi o bucurie celor mici. Suntem siguri ca tribunele Arenelor BNR vor deveni neincapatoare, iar în fata televizoarelor vor fi milioane de oameni dornici sa vadă un spectacol de exceptie”, a spus si Ioan Cozma, director general Dr. Oetker România.

halep 4
Dr. Oetker are o traditie de peste 120 de ani pe plan international, iar in Romania activeaza de peste 16 ani. Astăzi, Dr. Oetker Romania ocupa, cu cele peste 230 produse, pozitia de lider de piata pe toate categoriile sale: ingrediente pentru prajituri, deserturi pudra, conservanti pentru legume si fructe, pizza si snack-uri congelate.