Simona Halep va primi un automobil Porsche 911 GTS Cabriolet

Simona Halep va primi un automobil Porsche 911 GTS Cabriolet, în valoare de peste 110.000 de euro, pentru performanţa de a ocupa locul I WTA, care contează pentru calificarea la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Acest premiu face parte din parteneriatul dintre WTA şi Porsche, încheiat în aprilie.

În 2014, Halep a primit un Porsche 911 Carrera 4 Coupe, iar în 2015 un Porsche Panamera, din partea reprezentanţei din România a companiei germane.

Simona va fi cap de serie număul 1 la finala sezonului, Turneul Campioanelor de la Singapore, care va începe duminică, reunind cele mai bune opt sportive din 2017.

Celelalte şapte jucătoarea calificate la finala sezonului sunt Garbine Muguruza, locul 2 WTA, Karolina Pliskova, locul 3 WTA, Elina Svitolina, locul 4 WTA, Caroline Wozniacki, locul 6 WTA, Venus Williams, locul 5 WTA, Jelena Ostapenko, locul 7 WTA, şi Caroline Garcia, locul 9 WTA.

(de Teodor Chiriac)Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).