Simona Halep: Sunt dependentă de tenis. Când nu am o competiție, mi-e greu să trăiesc

Simona Halep va primi titlul de cetăţean de onoare al Municipiului Bucureşti

Simona Halep va primi titlul de cetăţean de onoare al Municipiului Bucureşti, “în semn de recunoaştere şi apreciere a performanţelor sale sportive”.

Ceremonia este programată luni seară, începând cu ora 19:00, la Teatrul Excelsior din Capitală.

La ceremonie vor participa personalităţi ale vieţii sportive, printre care Ilie Năstase, Andrei Pavel, Virginia Ruzici şi Bogdan Stelea. Proiectul de hotărâre privind acordarea titlului de cetăţean de onoare al Capitalei Simonei Halep a fost adoptat în octombrie 2017 de către Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

“În ultima perioadă, performanţele sportivilor români sunt din ce în ce mai rare pe plan internaţional. Lipsa de implicare şi susţinere a autorităţilor, atât centrale, cât şi locale în dezvoltarea şi întreţinerea baxelor sportive, în finanţarea şi funcţionarea cluburilor sportive pentru copii şi juniori şi în atragerea tinerei generaţii către sport a condus la reducerea masivă a practicării spotului de către copii, cu consecinţe în reducerea ariei de selecţie pentru sportul românesc de performanţă. În acest context, performanţa Simonei Halep de a ajunge nr. 1 în clasamentul WTA şi de a ridica numele României pe locul 1 în tenisul mondial este cu atât mai importantă”, arătau iniţiatorii proiectului.

Simona Halep, locul 2 WTA, va reveni, începând de luni, pe prima poziţie a clasamentului WTA.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).