Simona Halep: Sunt puțin emoționată, dar încrezătoare

Simona Halep: Sunt puțin emoționată, dar încrezătoare

Simona Halep, cap de serie numărul 4, va juca în noaptea de duminică spre luni, de la ora 02.00, în runda inaugurală la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Simona o va întâlni pe americanca Shelby Rogers, locul 57 WTA, în primul meci de pe Rod Laver Arena. Ea a declarat că este puțin emoționată, dar și încrezătoare.

“Mă simt bine, am deja o săptămână de când sunt aici, m-am antrenat bine și aștept să înceapă turneul. Sunt puțin emoționată, este ceva normal, dar pot spune că sunt pregătită. Sper ca în acest an să joc mai bine, pentru că anul trecut a fost destul de greu pentru mine. Am pierdut în primul tur. Însă, jucătoarea care m-a eliminat a jucat foarte bine, a ajuns până în sferturi. M-am pregătit la fel, doar că de această dată am venit mai devreme în Australia, pentru a mă obișnui cu temperatura. În România este foarte frig. Oricum, sunt încrezătoare, va fi primul meci de pe arena centrală, așa că mă bucur că voi fi acolo. Este un sentiment aparte. Practic, deschid turneul, joc pe cea mai mare arenă. Îmi cunosc adversarul destul de bine, am întâlnit-o pe Shelby Rogers la US Open și mă aștept la un meci dificil. N-am jucat foarte mult de la începutul acestui an, am pierdut la turneul din China în al doilea tur, am avut timp să lucrez puțin la jocul meu, iar acum sunt mai relaxată și mai încrezătoare” , a declarat Simona Halep la conferința de presă.

În 2016, Halep a fost eliminată în primul tur de la Australian Open, de Shuai Zhang, din China, scor 4-6, 3-6.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).