Simona Halep și Monica Niculescu pot fi votate pentru lovitura anului

Simona Halep și Monica Niculescu pot fi votate pentru lovitura anului

 Simona Halep şi Monica Niculescu au fost nominalizate de WTA pentru titlul de lovitura anului, ele putând fi votate AICI.
Simona Halep are câte o lovitură în fiecare dintre cele două grupe. În Grupa A, ea a fost repartizată cu un punct obținut în meciul cu Timea Bacsinszky (6-2, 6-3), din optimile de finală ale turneului de la Madrid. Simona s-a mai remarcat și în urma unui punct obținut contra Dariei Gavrilova, în meciul câștigat în turul al doilea al turneului de la Montreal, scor 6-2, 6-3. Cu această lovitură, românca intră în Grupa B de concurs. Monica Niculescu a fost nominalizată cu o lovitură realizată în meciul din turul doi cu Petra Kvitova de la Stuttgart. Au mai fost nominalizate Caroline Wozniacki – Auckland şi Agnieszka Radwanska – Doha şi Indian Wells.

Prima parte a votului de pe site-ul WTA se desfășoară până pe data de 20 noiembrie, iar cele mai bune două lovituri din fiecare grupă vor trece într-o a doua etapă de votare. Lovitura anului va fi anunțată pe data de 29 noiembrie.