Simona Halep s-a retras de la turneul de la Eastbourne

Simona Halep s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Eastbourne, din cauza unei accidentări.

„Îmi pare rău să anunţ că mă retrag de la turneul de săptămâna viitoare Nature Valley International. Am resimţit dureri şi am suferit o inflamaţie la tendonul lui Ahile în timpul French Open şi mai este nevoie de timp pentru o recuperare totală. Am fost sfătuită de medici că trebuie o perioadă mai lungă de odihnă, în timp ce continui tratamentul. Mi-a plăcut să evoluez la Eastbourne, anul trecut, şi sper să ne vedem la acest minunat eveniment, anul viitor. Vă mulţumesc pentru înţelegere şi susţinere”, a declarat Halep.

La ediţia trecută a turneului de la Eastbourne, Halep a fost învinsă, în sferturi, de Caroline Wozniacki, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-1.

Halep va participa din 2 iulie, la turneul de la Wimbledon, al treilea grand slam al anului.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).