Simona Halep s-a calificat în turul al treilea la Wimbledon

Simona Halep s-a calificat în optimi la Wimbledon

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon, după ce s-a impus cu scorul de 6-4, 7-6 (7), în fața lui Shuai Peng, într-o oră şi 38 de minute.

 

În runda următoare, Simona o va întâlni pe Victoria Azarenka (Belarus). Premiul pentru participarea în optimile de finală la Wimbledon, la simplu, este de 147.000 de lire sterline (aproximativ 167.000 de euro) şi 240 de puncte WTA.

Halep a fost sfertfinalistă anul trecut la Wimbledon şi semifinalistă în 2014, aceasta din urmă fiind cea mai bună performanţă a ei pe iarba londoneză.

Simona Halep şi Azarenka au mai fost adversare de trei ori, în două din cele trei confruntări impunându-se sportiva din Belarus, la Doha şi la Linz, în 2012. În ultima lor confruntare însă învingătoare a fost Simona Halep, în sferturileClubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).