Simona Halep revine la Indian Wells: "M-am recuperat, sper să fie bine"

Simona Halep, despre Indian Wells: “M-am recuperat, sper să fie bine”

Simona Halep a plecat spre California, unde va lua startul la Indian Wells, după ce a încheiat perioada de recuperare în urma accidentării la genunchi şi este hotărâtă să revină în forţă în circuit.

“Mă simt OK, eu cred că m-am recuperat, dar va trebui să văd la meci oficial pentru că este diferit şi acolo am avut dureri ultima dată. Am făcut toate analizele înainte să plec şi au ieşit foarte bine, adică nu mai am nimic, sper să fie bine. Sunt mult mai relaxată, pauza asta mi-a prins bine, nu am nimic de pierdut. Am stat aproape o lună, va fi greu să intru din nou în ritm, dar asta trebuie să fac, asta îmi este meseria şi sunt OK, sunt foarte relaxată”, a declarat Halep, informează Digi Sport.

Simona a jucat doar două meciuri în 2017, ultimul la începutul lunii februarie, la Sankt Petersburg. În 2015, Halep a câştigat turneul de categorie Premier Mandatory, cu premii în valoare de peste cinci milioane de dolari. Anul trecut, românca s-a oprit în sferturi.

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).