Simona Halep: Pot câştiga meciuri pentru că sunt fericită

Simona Halep a declarat după calificarea în cea de-a treia finală la Rogers Cup că poate câştiga meciuri pentru că este fericită.

“Când sunt obosită, sunt relaxată şi pot juca un tenis mai bun. Turneul acesta este foarte frumos, îmi place acest teren, mă simt foarte bine. Cred că pentru că sunt fericită pot câştiga meciuri. Este mereu o plăcere să joc aici, am amintiri frumoase din 2016. Urmează un fi un meci dificil, în care vreau doar să dau tot ce pot”, a spus Halep în interviul de pe teren.

Simona Halep s-a calificat în finala turneului Rogers Cup, de la Montreal, cu premii totale de 2,8 milioane de dolari, după ce a învins-o pe Ashleigh Barty, locul 16 WTA şi favorită 15, scor 6-4, 6-1.

În finală, Halep o va întâlni pe câştigătoarea meciului Sloane Stephens (SUA, locul 3 WTA) – Elina Svitolina (Ucraina, 5 WTA). Simona Halep conduce cu 6-2 în confruntările directe cu Stephens şi are 2-4 la general cu Svitolina.

Pentru Halep este a cincea finală din acest an, după cele de la Shenzhen, Roland Garros (ambele câştigate), Australian Open şi Roma – pierdute.

Anul trecut, Halep a jucat în semifinale la Rogers Cup, când competiţia s-a disputat la Toronto. Ea a câştigat ediţia din 2016 a acestui turneu, tot la Montreal, iar în 2015 a pierdut în finală, în faţa elveţiencei Belinda Bencic, după ce a abandonat în decisiv.