Simona Halep, parteneriat cu Banca Transilvania

Simona Halep, num[rul 1 WTA, a anunţat, pe pagina de Facebook că a încheiat un parteneriat cu Banca Transilvania.

“Sunt foarte fericită să vă spun despre noul meu parteneriat cu Banca Transilvania. Acesta este mesajul nostru pentru România”, a notat Halep pe Facebook.

Simona Halep mai are parteneriate, între altele, cu Dedeman şi cu Dorna.

Termenii financiari ai parteneriatului nu sunt cunoscuti. Simona mai are contracte de sponsorizare cu companii precum Nike, Wilson, Dedeman, Dorna, Rexona, Mercedes si Hublot. Prin aceste parteneriate, Simona castiga in jur de 3 milioane de euro in fiecare an. In plus, in 2018, Simona a obtinut in urma performantelor sportive premii in valoare de 7.409.564 de dolari.

Sunt foarte fericita sa va spun despre noul meu parteneriat cu Banca Transilvania. Acesta este mesajul nostru pentru Romania 🇷🇴 Sa facem treaba, Romania!As a proud Romanian, I'm so excited to announce my brand new partnership with Banca Transilvania. This is our message for Romania 🇷🇴 #LetsDoItRomania

Publicată de Simona Halep pe Joi, 29 noiembrie 2018Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).