Simona Halep s-a calificat în turul al treilea la Wimbledon

Simona Halep are ocazia de a deveni numărul 1 WTA dacă învinge astăzi la Wimbledon. Programul Eurosport

Al treilea turneu de Mare Șlem intră în ziua a opta și este transmis pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.

Iată programul transmisiunilor de marți:

Eurosport 2 & 2HD:

14:00: Novak Djokovic v Adrian Mannarino

Urmat de: Venus Williams v Jelena Ostapenko

Urmat de: Johanna Konta v Simona Halep

După o zi de luni plină de partide fascinante, turneul de la Wimbledon intră în faza sferturilor de finală marți. Tabloul feminin își desemnează careul de ași astăzi.

Pe terenul central au loc două partide extrem de interesante și de strânse. Prima dintre ele le pune față în față pe Venus Williams și Jelena Ostapenko. Într-un nou duel între generații, Williams – 37 de ani – are de înfruntat revelația ultimelor luni a circuitului feminin, Ostapenko – 20 de ani. De cinci ori câștigătoare și de trei ori finalistă învinsă la Wimbledon, Williams este una din jucătoarele care iubește terenurile de iarbă, reușind chiar anul trecut să ajungă în semifinale. De partea cealaltă, Ostapenko se află în teritorii necunoscute, însă afișează o dezinvoltură caracteristică și ar putea produce încă o nouă surpriză cu loviturile sale ultra-agresive.

Partida pe care toți românii o așteaptă are loc înspre seară. Johanna Konta și Simona Halep joacă pentru a treia oară în acest an împreună, ultima dată românca reușind să câștige un meci cu cântec în Fed Cup, la Mamaia. Meciul dintre cele două are mize uriașe – Halep va deveni numărul 1 mondial în cazul unui succes și s-ar afla la încă două victorii de titlul de Mare Șlem mult așteptat. De partea cealaltă, Konta este favorita locală, britanicii având în acest an un jucător și o jucătoare în sferturile de finală pentru prima dată din 1973 încoace. Presiunea este mare pe umerii ambelor jucătoare.

Eurosport Player transmite și celelalte partide de pe tablourile de simplu de la Wimbledon, precum și meciuri din turneele de dublu. Puteți urmări partidele Garbine Muguruza v Svetlana Kuznetsova și Magdalena Rybarikova v Coco Vandeweghe cu ajutorul platformei online. (text – www.eurosport.ro)

 

 

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).