Simona Halep: Nu știu cum am câștigat

Simona Halep trece mai departe la Australian Open, după o victorie dificilă în fața jucătoarei americane, Sofia Kenin, scor 6-3, 6-7, 6-4. În turul trei la Austalian Open, liderul WTA o va întâlni pe Venus Williams.

„Nu știu cum am câștigat în seara aceasta. Este atât de greu de explicat ce s-a întâmplat pe teren, a fost un meci tare dificil. E o jucătoare uimitoare şi a fost greu să lupţi pentru fiecare minge, să alergi aşa de mult. M-am accidentat un pic în setul al doilea, dar am luptat pentru că îmi doream să înving şi să vin să joc din nou în faţa voastră. Vă mulţumesc tuturor pentru sprijin, este uimitor!”, a declarat Simona Halep la finalul meciului.

Simona nu a omis numarul ridicat al suporterilor români din tribune. „Mulţumesc foarte mult românilor care au venit la meci, dar şi australienilor pentru că ştiu că şi ei ţin cu mine. Îmi place foarte mult să joc aici la Melbourne şi sper ca în turul viitor să joc mai bine şi să fac un meci mai bun”.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).