Simona Halep, noua ambasadoare Avon

Simona Halep este noua ambasadoare a brandului de cosmetice Avon. Totodată, ea devine și imaginea noului parfum ”Her Story”, ce este lansat cu ocazia zilei de 8 martie, informează Revista Sport Magazin.

Prima apariție a Simonei în noua postură va fi pe coperta ediției de februarie a broșurii Avon, unde sunt prezentate noutățile brandului pentru luna martie.

Ce au în comun tenisul și frumusețea?

”De la vârsta de 4 ani, universul meu a devenit tenisul. Cu fiecare zi, am învățat să fiu mai bună, să obțin cele mai bune rezultate, am muncit să îmi îndeplinesc obiectivele și să transform în realitate chiar și cele mai nebune visuri. Am reușit și am realizat că viața mea este despre cât de frumos îmi trăiesc fiecare capitol din poveste. Ce au în comun tenisul și frumusețea? Încrederea. Încrederea că atunci când port aroma care mă definește, îmi pot împlini cele mai nebune visuri. Her Story m-a cucerit din prima clipă. Este semnătura mea personală care îmi amintește în fiecare zi că imposibilul devine posibil” – Simona Halep.

Parfumul ”Her Story” este alcătuit din note de piper roz, floare de iris și patchouli.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).