Simona Halep, nominalizata in ancheta “Cei mai buni zece sportivi ai anului in Balcani”

Simona Halep a fost nominalizata in ancheta “Cei mai buni zece sportivi ai anului in Balcani”, organizata de agentia bulgara de stiri BTA.

Halep, campioana in 2018 la Roland Garros si finalista la Australian Open, incheie al doilea an consecutiv in postura de lider WTA. Simona Halep s-a clasat pe locul al doilea la editia de anul trecut a anchetei, cu 60 de puncte, devansata de tenismanul bulgar Grigor Dimitrov, 62 de puncte.

La editia de anul acesta, a 46-a a traditionalei anchete, au mai fost nominalizati, din randul sportivilor romani, halterofilul Nicolae Onica, medaliat cu bronz la Mondiale si cu aur la Europene, canotoarele Madalina Beres si Denisa Tilvescu, medaliate cu aur la Europene, atat la dublu rame, cat si la 8+1, Ionela-Livia Lehaci si Gianina Beleaga, campioane mondiale la dublu vasle categorie usoara, handbalista Cristina Neagu, golghetera Ligii Campionilor si inclusa in echipa ideala a competitiei, scrimera Ana-Maria Popescu, medaliata cu argint la Mondiale, halterofilele Elena Andries si Loredana Toma, ambele campioane europene, luptatorul Mihai Mihut, campion european, etc.

Bulgaria este reprezentata de luptatorii Taybe Yusein, campion european si mondial, si Biliana Dudova, campioana europeana si vicecampioana mondiala, etc.

De la croati sunt nominalizati, intre altii, fotbalistul Luka Modric, campion european cu Real Madrid si vicecampion mondial cu echipa nationala, atleta Sandra Perkovic, campioana europeana la aruncarea discului, si tenismanul Marin Cilic, finalist la Australian Open si castigator al Cupei Davis cu echipa tarii sale.

Cei mai importanti sportivi ai Greciei sunt gimnastul Eleftherios Petrounias, campion european si mondial la inele, atleta Katerina Stefanidi, campioana europeana la saritura cu prajina si medaliata cu bronz la Mondialele indoor, tenismanul Stefanos Tsitsipas, campionul turneului Next Gen ATP Finals, etc.

Serbia are si ea sportivi cotati cu sanse, tenismanul Novak Djokovic, numarul unu mondial si campion la Wimbledon si US Open, voleibalista Tijana Boskovic, campioana mondiala si desemnata cea mai buna jucatoare a turneului final, atleta Ivana Spanovic, campioana mondiala la triplusalt, poloistul Filip Filipovic, campion european si cel mai bun jucator al competitiei, etc.

Turcia candideaza cu atletul Ramil Guliyev, campion european la 200 m, luptatorii Metehan Basar, campion olimpic, si Yasemin Adar, campioana europeana si vicecampioana mondiala, voleibalista Gozde Kirdar Sonsirma, castigatoare a Ligii Campionilor cu VakifBank Istanbul si cea mai buna a jucatoare a competitiei, etc.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).