Simona Halep: „Ni Hao, Shenzhen!”

Simona Halep îşi salută fanii chinezi într-o a turneului WTA International “Shenzhen Open”: „Ni Hao (Salut), Shenzhen! Sunt bucuroasă să vă anunţ că îmi voi începe anul 2018 din nou împreună cu voi. Mereu am fost mulţumiţi de hotel, de mâncare, de organizare. Dar şi turneul este unul foarte bun şi fanii sunt minunaţi.
De-abia aşteptăm să vă revedem şi sper că voi avea un turneu lung”.

Simona va lua parte la acest turneu dotat cu premii în valoare de 750.000 de dolari, care va avea loc în perioada 30 decembrie – 6 ianuarie. La competiţie şi-au mai anunţat prezenţa Maria Șarapova,  Karolina Pliskova, Johanna Konta și Jelena Ostapenko, dar și Wang Qiang, cea mai tânără jucătoare chineză prezentă în top 50 WTA.

„Suntem foarte încântați să le întâmpinăm pe aceste mari jucătoare la Shenzhen Open. Simona, numărul unu mondial, a fost un vizitator regulat al acestei competiții și s-a bucurat întotdeauna de timpul petrecut aici, unde a cucerit titlul în 2015. Suntem bucuroși că Maria și Jelena vor veni în premieră la Shenzhen, în timp ce Wang Qiang ni se va alătura pentru a șasea oară, după ce a atins sferturile de finală în ultimii doi ani”, a declarat directorul turneului din sudul Chinei, Nick Freyer.

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).