Simona Halep – Kristina Mladenovic, nu înainte de ora 22:00, în direct la Digi Sport

Simona Halep, cap de serie numărul 4, o va întâlni azi, nu înainte de ora 22:00, în direct la Digi Sport, pe Kristina Mladenovic (Franţa), favorită 28, în turul trei la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells (SUA).

Meciul dintre cele două este al doilea pe terenul 3. În meciul de deschidere de pe această arenă, Julia Goerges (Germania), locul 50 WTA, o va întâlni pe Lauren Davis (SUA), poziţia 38 în clasamentul mondial, iar câştigătoarea ar putea fi adversara Simonei Halep în turul patru.

Halep şi Mladenovic s-au mai întâlnit de trei ori până acum, jucătoarea franceză impunându-se de două ori. Ultimul meci dintre cele două a avut loc în 2015, la Cincinnati, când Halep a câştigat, scor 7-5, 5-7, 6-4.

Perechea Florin Mergea/Aisam-Ul-Haq Qureshi (România/Pakistan) va întâlni, în jurul orei 22.30, cuplul Gilles Muller/Sam Querrey (Luxemburg/SUA), în turul doi. Partida va fi a doua pe terenul 4, după un meci de dublu feminin.

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda) va juca, marţi dimineaţă, în jurul orei 06.00, împotriva cuplului britanic Daniel Evans/Andy Murray, tot în turul secund. Meciul este ultimul pe terenul 2.

Partida Simona Halep – Kristina Mladenovic va fi azi, în direct la Digi Sport, nu înainte de ora 22:00. Întâlnirea va fi LIVE VIDEO şi TEXT pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).