Simona Halep joacă în turul trei la Wimbledon. Ce alţi jucători români evoluează azi

Simona Halep va juca azi, de la ora 15.00, cu taiwaneza Su-Wei Hsieh, în turul trei al turneului de la Wimbledon, acesta fiind primul meci al zilei pe terenul 1.

Halep a câştigat singurul meci disputat cu Hsieh, în 2013, în turul I al turneului de la Cincinnati, cu scorul de 6-7 (5), 6-1, 6-2.

Perechea Irina Begu/Mihaela Buzărnescu va întâlni, azi, dublul Ana Bogdan/Kaitlyn Christian (SUA), în turul doi de la Wimbledon. Buzărnescu va juca şi la dublu mixt, în runda inaugurală, confruntare care ar fi trebuit să aibă loc vineri, dar a fost amânată după ce românca a jucat până târziu la simplu.

Meciul Begu/Buzărnescu – Bogdan/Christian va avea loc pe terenul doi, nu înainte de ora 14.30, după o confruntare de simplu juniori.

Pe terenul 17, în meciul patru (primul de la ora 13.30) vor evolua Mihaela Buzărnescu şi polonezul Marcin Matkowski cu echipa Alicja Rosolska/Divij Sharan (Polonia/India), în primul tur la dublu mixt.

Sâmbătă vor juca la Wimbledon şi juniorii Filip Cristian Jianu (cu olandezul Deney Wassermann) şi Andreea Prisacariu cu japoneza Naho Sato.

Program transmisiuni WIMBLEDON (ziua 6) în direct la Eurosport – 7 iulie 2018

Eurosport 1
ÎN DIRECT 15:00
Comentatori:
Luminița Paul și Dragos Suciu
S. Halep – S Hsieh – Terenul 1 (meci transmis după startul Turului Franței – după meci, transmisiunea revine cu Turul Franței)
După Turul Franței în jurul orei 19:00
Comentator:
Radu ABRAMESCU
Ultimul meci al zilei

Eurosport 2
ÎN DIRECT 13:30
Comentator:
Sorin POPESCU
Del Potro v Paire – Terenul 2
Urmat de:
De Minaur v Nadal – Arena Centrală
Urmat de:
Comentator:
Valentin PROTOPOPESCU
Gulbis v Zverev (finalul meciului) – Terenul 1
Urmat de:
Comentator:
Cristi PETRE
Djokovic v Edmund – Arena Centrală
Urmat de:
Comentator:
Cristi PETRE

Game Schett & Mats