Simona Halep inghenuncheata de australianca Ashleigh Barty la Sydney

Dupa ce anul 2018 a fost incheiat pe pozitia intai in clasamentul WTA, Simona Halep debuteaza in 2019 cu o infrangere in fata jucatoarei din Australia, numar 15 WTA, in cel de al doilea tur al turneului de la Sydney.

Meciul a fost dominat de australianca, care a cedat avantajul o singura data in decursul partied. Dupa o ora si 28 de minute, 6-4, 6-4 a fost scorul cu care Barty s-a impus la finalul meciului.

In primul tur, Ashleigh Barty a invins-o pe letona Jelena Ostapenko in doua seturi 6-3, 6-3.

“În sfârşit mi-am învăţat lecţia. M-a învins la Montreal, am mai învăţat la Cincinnati, dar azi am spart gheaţa, m-am gândit serios la acest meci şi chiar am avut o şansă importantă. Cel mai important lucru e că am crezut în această victorie. Am fost amândouă pe acelaşi teren. Sunt foarte fericită că am ieşit şi mi-am făcut jocul”, a declarat australianca, conform apnews.com.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).