Simona Halep, în “stelele căzătoare” înaintea finalei cu Sloane Stephens

Simona Halep a fost provocată de Svetlana Kuznetsova să se pozeze prăbuşită, în nouă provocare la modă pe internet care este intitulată “stelele căzătoare”.

Astfel, Simona apare în vestiar, după meciul cu Ashleigh Barty, prăbuşită în vestiar, cu mesajul: “Acesta este rezultatul a 4 meciuri în 48 de ore”.

Apoi, Simona a pasat mai departe gluma: “Am primit provocarea «stele căzătoare» din partea Svetlanei Kuznetsova. O transmit către câțiva prieteni: Irina Begu, Horia Tecău, Andrei Pavel și Rennae Stubbs”.

Simona Halep a disputat patru partide în 48 de ore în drumul spre finala de la Rogers Cup,  eliminandu-le pe Anastasia Pavlyuchenkova, Venus Williams, Caroline Garcia şi Ashleigh Barty.

Simona Halep va evolua în finala turneului de la Montreal cu Sloane Stephens. Duelul se va disputa azi, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 2 şi în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).