Simona Halep: A fost un meci mare, cred că am jucat cel mai bun tenis

Simona Halep apreciază că a jucat cel mai bun tenis în meciul câştigat cu Caroline Garcia, din etapa I a Grupei Roşii a Turneului Campioanelor.

“A fost un meci mare, cred că am jucat cel mai bun tenis. Nu e uşor să joci împotriva Carolinei, m-a bătut la Beijing, dar am mai jucat şi la Toronto şi am avut acel meci în minte. Am jucat bine, mă simt bine la Singapore şi vă mulţumesc tuturor pentru că aţi venit să mă urmăriţi. Este prima dată când vin aici ca numărul 1 mondial şi mă bucur că am putut să câştig acest meci şi să alung presiunea. Mă bucur de această poziţie şi sper ca în următorul meci să joc chiat mai bine decât azi. Am muncit mult la serviciu după US Open. Astăzi am servit bine şi asta m-a ajutat să câştig”, a declarat Simona Halep, în interviul de pe teren.

Simona Halep, locul I WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-4, 6-2, pe Caroline Garcia, locul 8 WTA, în primul meci din cadrul Grupei Roşii a Turneului Campioanelor de la Singapore.

În meciul al doilea al grupei se vor întâlni ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA şi daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA. Halep îşi va cunoaşte adversara de miercuri în funcţie de rezultatul acestei partide.

Victoria de luni, a patra consecutivă la debutul ei la Turneul Campioanelor, îi asigură Simonei Halep un premiu de 263.000 de dolari şi 250 de puncte WTA.

Halep este pentru a patra oară consecutiv calificată la Turneul Campioanelor, prima dată ca principală favorită. Ea a fost finalistă la prima participare, în 2014, când a pierdut în ultimul act în faţa americancei Serena Williams, iar la următoarele două ediţii nu a trecut de faza grupelor.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).