Ce sumă a încasat Simona Halep în anul 2017

Simona Halep a fost numită ambasadoare Dubai Duty Free

Simona Halep a anunţat pe contul de Twitter că va fi ambasadoare a Dubay Duty Free, turneul din Emiratele Arabe Unite care se desfăşoară în luna februarie.

Dubai Duty Free, unul din cei mai importanţi detailişti care operează pe aeroporturi şi-a extins parteneriatul cu WTA pentru încă un an. Compania se numără printre sponsorii WTA începând cu 2004.

Cu această ocazie, reprezentanţii companiei au nominalizat încă două ambasadoare ale jucătoarelor, pe liderul WTA, Simona Halep, câştigătoarea turneului de la Dubai în 2015 şi pe campioana ultimelor două ediţii, Elina Svitolina. Caroline Wozniacki reprezenta compania de acum 7 ani, după ce cucerise titlul în 2011.

“Este o onoare să reprezint Dubai Duty Free ca ambasadoare de brand. Am multe amintiri de la Dubai Duty Free Tennis Championships, în special de atunci când am câştigat titlul în 2015. De asemenea îmi aduc aminte cu plăcere de toate experienţele pe care le-am trăit, datorate dragostei pe care Dubai Duty Free o poartă tenisului feminin. Sunt încântată că am fost cooptată în acest parteneriat”, a declarat Simona.

Iar pe pagina de tweetter a Simonei de astăzi, în care face anunţul, se precizează: “Să termin anul 2017 pe locul 1 a fost un vis devenit realitate. Acum sunt fericită să anunţ că voi fi oficial ambasadoare Dubai Duty Free.
#WTA #celemai bunecumpărături”