BREAKING NEWS
Search
Simona Halep Dr. Oetker

Halep, favorita principală la BRD Bucharest Open

Simona Halep (numărul 5 WTA) este favorita principală la BRD Bucharest Open, turneu de categoria WTA International, dotat cu premii în valoare de 226.750 de dolari, care va avea loc la Arenele BNR din Capitală în perioada 11-17 iulie.

„Dr. Oetker a sprijinit ultimele ediții ale Fed Cup și a susținut toate turneele WTA organizate până acum la Bucureşti. Suntem mândri pentru rolul jucat în organizarea acestor turnee și sprijinim și ediția a treia a turneului WTA de la Bucureşti”, a declarat Ioan Cozma, Director General Dr. Oetker România.

La turneu vor mai participa și Monica Niculescu, Patricia Maria Țig și Andreea Mitu. În plus, alte trei junioare române, Elena Gabriela Ruse (18 ani), Georgia Andreea Crăciun (16 ani) și Ioana Mincă (17 ani), au primit wild-card-uri. Irina Begu, numărul 27 mondial, nu va juca la BRD Bucharest Open, iar prezența Alexandrei Dulgheru (146 WTA) este incertă din cauza unei probleme medicale.   La București și-au mai anunțat prezența Anna Karolina Schmiedlova (Slovacia, 40 WTA), câștigătoarea ediției 2015 a BRD Bucharest Open, Sara Errani (Italia, 21 WTA), Laura Siegemund (Germania, 42 WTA), Danka Kovinic (Muntenegru, 52 WTA), Iulia Putințeva (Kazahstan 39 WTA), Denisa Allertova (Cehia, 82 WTA), Teliana Pereira (Brazilia, 88 WTA). Prețurile biletelor pentru BRD Bucharest Open sunt următoarele: 11-12 iulie — 20 de lei; 13-14 iulie — 30 de lei; 15 iulie — 50 de lei; 16-17 iulie — 75 de lei. A doua ediție a BRD Bucharest Open, cel mai mare turneu de tenis feminin din România va avea loc în perioada 11-19 iulie 2015, la Arenele BNR din București. Unul dintre cele mai așteptate momente de către copii este „Kids Day”, care va avea loc miercuri, 15 iulie, începând cu ora 11:00, la Arenele BNR.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).