Simona Halep: Cu siguranță Serena este cea mai bună din lume

Simona Halep avanseasă în optimile de finală ale turneului Australian Open după ce a învins-o pe Venus William, scor 6-2, 6-3, în turul trei. În optimile de finală, liderul WTA o va intâlni pe sora acesteia, Serena Williams.

Iată cuvintele Simonei, dupa victoria împotriva americancei:

“Serena era o sperietoare când eram mai tânără, dar acum nu mă mai simt intimidată. Am un respect uriaș pentru ea, pentru că este o mare campioana, dar e doar o adversară din turul următor pentru mine.

Să fii numărul 1 în lume sau să fii cel mai bun din lume, după părerea mea sunt lucruri puțin diferite. În acest moment, eu sunt numărul 1 în lume. Simt că sunt acolo de multe luni, multe săptămâni. Dar, cu siguranță Serena este cea mai bună din lume, pentru că are atât de multe trofee de Grand Slam. A fost foarte mult timp pe primul loc.

Nu pot să compar rezultatele mele cu ale ei. Dar, în acest moment, această poziție (n.r. de lider WTA) îmi dă încredere și mă ajută să fiu pozitivă. “, a spus Simona Halep, după victoria de azi.

Venus Williams va trece în tribune, unde își va susține sora mai mică împotriva româncei. Simona Halep o va întâlni, luni, pentru a 10-a oara pe Serena Williams, scorul fiind în favoarea americancei (8-1) în meciurile directe.

Pentru avansarea în optimile de finală Simona va primi un cec in valoare de 260.000 de dolari australieni.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).