Simona Halep BRD Bucharest Open

Simona Halep vine la BRD Bucharest Open

După eliminarea din sferturile de finală de la Wimbledon, Simona Halep anunţase că nu este sigură de participarea la turneul BRD Bucharest Open, dar, la revenirea în România, a cincea jucătoare a lumii a declarat că va fi prezentă în competiţie, informează www.brdbucharestopen.ro.

“Vin la Bucureşti, vreau să ajung cât mai departe în turneu. Trecerea de la iarbă la zgură va fi dificilă, aşa că trebuie să reiau antrenamentele. Dar asta după 1-2 zile de pauză”, a spus Simona, la revenirea în România, potrivit celor de la DIGI SPORT.

BRD Bucharest Open este un turneu de tenis de categoria WTA International, dotat cu premii în valoare de 226.750 de dolari, care va avea loc la Arenele BNR din Capitală în perioada 11-17 iulie, ÎN DIRECT la Digi Sport.Organizatorii au anunţat că la turneu vor mai participa şi Monica Niculescu, Patricia Maria Ţig şi Andreea Mitu, precum și alte trei junioare române, Elena Gabriela Ruse (18 ani), Georgia Andreea Crăciun (16 ani) şi Ioana Mincă (17 ani), care au primit wild-card-uri. La Bucureşti şi-au mai anunţat prezenţa Anna Karolina Schmiedlova (Slovacia, 40 WTA), câştigătoarea ediţiei 2015 a BRD Bucharest Open, Sara Errani (Italia, 21 WTA), Laura Siegemund(Germania, 42 WTA), Danka Kovinic (Muntenegru, 52 WTA), Yulia Putintseva (Kazahstan 39 WTA), Denisa Allertova (Cehia, 82 WTA) și Teliana Pereira (Brazilia, 88 WTA).

BRD Bucharest Open este un turneu de categoria WTA International, dotat cu premii în valoare de 226.750 de dolari, care va avea loc la Arenele BNR din Capitală în perioada 11-17 iulie.

Biletele pentru turneul BRD Bucharest Open 2016 pot fi achiziționate atât online, pe www.eventim.ro, cât și în rețeaua magazinelor partenere Eventim: Orange, Vodafone, Germanos, Domo, librariile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV.

Prețurile biletelor pentru turneu sunt:

20 lei (luni, 11 iulie)

20 lei (lmarți, 12 iulie)

30 lei (miercuri, 13 iulie)

30 lei (joi, 14 iulie)

50 lei (vineri, 15 iulie)

75 lei (sâmbătă, 16 iulie)

75 lei (duminică, 17 iulie)

Intrarea este liberă pentru publicul larg în zilele de calificări,sâmbătă și duminică, 9 – 10 iulie, iar copiii, elevii, studenții și pensionarii beneficiază de acces liber și în perioada 11-15 iulie, în limita a 400 de persoane/zi, făcând dovada cu un act de identitate (legitimație, carnet de elev sau student, talon de pensie etc.)Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).