Halep va rămâne în continuare pe locul 4 WTA. Cibulkova a fost învinsă în semifinale la Doha

Halep – Radwanska, la ora 2:00 noaptea, în direct pe Dolce Sport 2 în sferturi la Cincinnati

Simona Halep, numărul 3 WTA, o întâlnește în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati pe poloneza Agnieszka Radwanska, numărul 5 mondial. Meciul va fi în direct pe Dolce Sport 2 de la ora 2:00, informează www.dolce-sport.ro.

Cele două sportive s-au întâlnit până acum de 9 ori, seria fiind conduse de Radwanska, cu 5-4. Ultima întâlnire dintre ele a avut loc la Turneul Campioanelor, în 2015, când s-a impus poloneza cu scorul de 7-6 (5), 6-1. Halep a învins-o ultima dată pe Radwanska la Toronto, în 2015, când a câștigat cu 0-6, 6-3, 6-1. Constănţeanca se află la 12 victorii consecutive în circuitul WTA. Simona Halep (24 de ani) este a doua favorită la câştigarea competiţiei americane, după nemţoaica Angelique Kerber. Românca are o oportunitate mare să câştige al treilea turneu consecutiv (după Bucureşti şi Montreal). În 2015, Halep s-a oprit în finală la Cincinnati.

Tot azi, Dolce Sport 2 va transmite toate meciurile din sferturile de finală ale turneului WTA de la Cincinnati:

ora 18:00
Karolina PLISKOVA – Svetlana KUZNETSOVA

ora 20:00
Carla SUAREZ NAVARO – Angelique KERBER

ora 21:30
Garbine MUGURUZA -Timea BABOSClubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).