Shenzen: Perechea Halep/Niculescu, eliminată; Cîrstea, învinsă în optimi

Shenzen: Perechea Halep/Niculescu, eliminată; Cîrstea, învinsă în optimi

Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimile de finală la turneul WTA de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale de 626.750 de dolari, fiind învinsă cu scorul de 6-0, 6-3, după o oră și 19 minute de joc, de Agnieszka Radwanska, principala favorită. Cîrstea a primit un cec în valoare de 7.238 dolari și 30 de puncte WTA pentru participarea la acest turneu.

Simona Halep și Monica Niculescu au pierdut în proba de dublu, cu scorul de 3-6, 3-6 în fața perechii Natela Dzalamidze / Veronika Kudermetova, din Rusia. Meciul a durat o oră și 8 minute.

Raluca Olaru rămâne singura jucătoare din România pe tabloul de dublu la Shenzen. Face pereche cu Olga Savchuk (Ucraina), alături de care a câștigat în primul meci cu 6-2, 6-2 în fața cuplului Yingying Duan / Qiang Wang (China).

Tot marți, în aceeași fază a competiției, Monica Niculescu, cap de serie numărul 7 la Shenzhen, a pierdut în două seturi, 7-6 (7/1), 6-4, în fața chinezoaicei Wang Qiang.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).