Shakira, acționată în instanță pentru plagierea cântecului “La Bicicleta”

Shakira şi compatriotul ei Carlos Vives au fost daţi în judecată pentru plagiat de un compozitor cubanez pentru cântecul ‘La Bicicleta’, relatează AFP.

Însă, vedeta columbiană susține că nu a auzit în viaţa ei cântecul ‘Yo te quiero tanto’ al cubanezului Livam Rafael Castellano, care a prezentat denunţul.

Livam şi casa lui de discuri Maryla Dianik Romeu (MDRB Music Publishing) susţin că ‘La bicicleta’, distins cu un Grammy Latino în 2016 pentru cel mai bun cântec, copiază în bună parte propriul său cântec din 1997.

Shakira, care a fredonat melodia şi a susţinut că nu există nicio asemănare între cele două cântece, a explicat că nu ea a compus piesa ‘La Bicicleta’ a lui Carlos Vives, ci a scris doar unul dintre refrene.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).