Sfaturi pentru asortarea pantofilor Crocs (partea I)

Când vine vorba de îmbrăcămintea și outfit-ul copiilor, aceștia sunt cei mai mari critici.

Orice părinte își dorește ca ținuta copilului să fie potrivită activității pe care o desfășoară, dar în același timp să nu fie banală.
SportManiac v-a pregătit un ghid vestimentar pentru cei mai îndrăgiți pantofi ai sezonului viitor, pantofii Crocs – versatili, confortabili și rezistenți.

Ieșire (eveniment semi-formal)
Alăturarea șosetelor lungi (până la genunchi) și a pantofilor Crocs poate reprezenta punctul de interes în ținuta fetiței tale. De asemenea, pantalonii scurți sau o fustă asortată cu o bonetă se potrivesc unui asemenea stil. O bluză sau un maiou de culoarea pantofilor transformă outfit-ul într-unul contemporan.

Eveniment formal (ceremonie)
Dacă micuțul tău este îndrăzneț, Saboții Crocs Classic Kids pot fi asortați cu pantaloni chino roșii (îndoiți în partea de jos), o curea de piele maro, o cămașă neagră cu dungi, un cardigan/sacou negru și o pălărie de paie.

Activități în familie (grătar, socializare în natură)
Blugii sunt întotdeauna o alegere potrivită în momentul în care ne dorim să alegem o pereche de încălțăminte Crocs. Aceștia oferă un aspect modern ținutei, iar culorile precum verde sau albastru susțin gama cromatică a anotimpului.

Plimbare în natură
Datorită comodității oferite de acești pantofi, vă recomandăm folosirea materialelor potrivite sezonului (bumbac sau in), pentru a susține confortul obținut. Fiind la vârsta în care se poate opta pentru culori puternice, o pereche de încălțăminte verde, asortată cu pantaloni scurți galbeni și un tricou gri va trimite micuțul spre bună dispoziție.

Bonus. Pentru fetița curajoasă și energică, dresurile galbene în dungi, rochiile vaporoase și pantofii Crocs o vor transforma într-un adevărat inițiator de trenduri. În același mod, micuțul tău îndrăzneț poate combina pantaloni chino roșii, o cămașă colorată, o geacă de blugi și în cele din urmă Saboții Crocs Crocband Gallery Clog Kids.

Profită de reducerile noastre de sezon și beneficiază de 21% reducere la colecția de încălțăminte renumită internațional, printre care menționăm și Crocs.Succes Grup - compania dumneavoastra de servicii integrate - marketing, presa, consultanta, software - Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la contact@succes-grup.ro sau la telefon 0771.430.955.