Selfiuri cu simbolul #EUROBASKET2017 la Cluj-Napoca

FIBA a inaugurat la Cluj-Napoca, Istanbul, Helsinki și Tel Aviv, câte o construcție specială de 16 metri lungime, având simbolul simbolul #EUROBASKET2017, prin care marchează începerea numărătorii inverse de un an până la startul Campionatului European 2017 de baschet masculin, ale căror meciuri se vor desfășura în cele patru orașe.

Lansarea oficiala a simbolului #Eurobasket 2017 a avut loc pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca, inaugurarea constructiei speciale (16 metri lungime, 2 metri inaltime si o greutate de aproape patru tone) avand loc in acelasi timp si in celelalte trei locatii care vor gazdui intrecerile continentale de anul viitor, Istanbul, Helsinki si Tel Aviv.

Astfel, cu exact 365 de zile inaintea debutului Campionatului European de baschet masculin, FIBA impreuna cu cele patru federatii nationale organizatoare (Turcia, Romania, Finlanda si Israel) au lansat oficial simbolul #Eurobasket 2017, turistii si fanii baschetului avand ocazia incepand de astazi sa se pozeze langa respectivele constructii speciale amplasate in Istanbul, Cluj-Napoca, Tel Aviv si Helsinki.
Selfie-urile pot fi postate pe Instagram pentru a deveni parte din proiectul FIBA – http://www.fiba.com/eurobasket/2017/mosaic.
Tot astazi, debuteaza si meciurile din grupele de calificare la Eurobasket 2017 iar tragerea la sorti a componentei grupelor intrecerii continentale de anul viitor va avea loc in 22 noiembrie, atunci cand nationala Romaniei isi va afla adversarii pe care-i va infrunta in vara in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.
La evenimentul care a avut loc astazi la Cluj-Napoca (n.n. – dezvelirea constructiei speciale cu simbolul #Eurobasket2017) au participat primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, presedintele FRB, Horia Paun, antrenorul nationalei Romaniei, Marcel Tenter, fostul mare international Petre Branisteanu, unul dintre componentii de baza ai reprezentativei tricolore care a participat in urma cu trei decenii la Campionatul European din 1987, directorul International&Evenimente FRB, Adrian Voinescu, precum si alte personalitati sportive, printre care s-au numarat Mircea Cristescu si Aurora Dragos.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).