Selfie-ul cu Obama si “Big Papi” provoaca scandal

Marca Samsung are semnat un contract cu David “Big Papi” Ortiz, vedeta echipa de baseball din Boston, Red Sox, castigatoarea campionatului de anul trecut. Barack Obama a primit la Casa Albă echipa de baseball Red Sox, iar presedintele american si “Big Papi”, vedeta echipei, s-au pozat cu un smartphone.

obama

Dupa ce “Big Papi” a postat aceasta fotografie pe contul sau Twitter, Samsung s-a felicitat intr-un comunicat ca acest “selfie” a fost facut cu un aparat de-al sau. Aceasta fotografie “selfie” a fost preluată de peste 50.000 de ori pe Twitter. Casa Alba a luat imediat atitudine si si-a exprimat nemultumirea fata de modul cum a fost folosit acest “selfie”, mentionand ca se opune utilizării imaginii presedintelui in scopuri comerciale. Au mai existat situatii similare, in 2011, Casa Albă anuntand ca dezaproba utilizarea in scop comercial a imaginii presedintelui Statelor Unite, dupa ce o marca de îmbrăcăminte italiană a folosit un montaj de fotografii cu Barack Obama.

(www.burlingtonfreepress.com)Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).