Seara de lectură cu Simona Halep la ”Stejarii Country Club”

La ”Stejarii Country Club” a fost organizată o întâlnirede 1 Martie a celor mai mici cu Simona Halep, într-una din sălile complexului. Acolo, Simona a ascultat povești și a stat de vorba cu copiii.

Pe de altă parte, Simona Halep a confirmat participarea la turneul WTA Premier Mandatory „BNP Paribas Open” (6-20 martie), de la Indian Wells. Confirmarea a venit de la antrenorul Darren Cahill care, într-o postare pe Twitter, îşi anunţă sosirea la Indian Wells pentru duminică şi o face la plural ”We – Noi”.

Halep e refăcută după accidentarea la genunchi şi va evolua la turneul pe care l-a câştigat în 2015! Simona nu a mai jucat nici un meci în ultima lună.

Ea trebuie să să îşi apere cele 210 puncte pe care le-a câştigat anul trecut la Indian Wells, graţie atingerii sferturilor de finală (4-6, 3-6 cu Serena Williams).

Prestigiosul turneu dotat cu premii în valoare de 7 milioane de dolari va începe miercuri, dar Halep va merge încă de duminică la Indian Wells. Darren Cahill, antrenorul româncei, a spus pe Twitter: ”Eu şi Simona vom ajunge duminică la Indian Wells. Acolo va fi casa noastră timp de două săptămâni. Ne vedem la antrenamente pe terenurile 7 şi 8″. Cahill nu a mai însoţit-o pe Halep la un turneu oficial de la Australian Open, în luna ianuarie, atunci când constănţeanca a pierdut în turul inaugural (3-6, 1-6 cu Shelby Rogers).Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).