Un campion mondial a premiat câștigătoarea de la Victory Cup

Un campion mondial a premiat câștigătoarea de la Victory Cup


Andrei Stoica, fostul campion mondial de la Kickboxing, le-a înmânat medaliile de campioni celor de la „La Maria și Ion”, echipa câștigătoare a ediției cu nr 7 a campionatului de minifotbal Victory Cup.

La Maria și Ion a devenit în sfârșit campioană, după ce în ultimele doua ediții a disputat finala. La Maria si-a luat revansa față de echipa foștilor fotbaliști, Petre Marin, Ghionea, Gigel Coman sau Sorin Paraschiv (Pronostic Sportiv), cei care i-au învins în finala sezonului trecut. Pronostic a terminat pe poziția secundă acest campionat.

Andrei Stoica, fostul campion mondial Superkombat, a dat medaliile de campion și cupa. Câștigătorii au primit tricourile de campioni de la Stanleybet. La Victory Cup, au fost angrenate la ultima ediție 50 de echipe (mai multe detalii pe www.victorycup.ro), în trei divizii. La Maria și Ion este campioana ligii 1 cu 70 de puncte (6 peste Pronostic). Totodată, La Maria a avut si cel mai bun atac: 180 de goluri marcate.


Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).