Se asteapta beneficii de peste 180 de miliarde de dolari la CM de la Rio

Brazilia a cheltuit 11,7 miliarde de dolari pentru Cupa Mondiala de fotbal pana acum, iar Guvernul sustine ca pe termen lung CM va genera beneficii de 180 de miliarde de dolari. Aproximativ 3,7 milioane de turisti vor vizita Brazilia in timpul Cupei Mondiale, dintre care 1,9 milioane vor veni cu scopul de a asista la partidele de fotbal iar restul de 1,8 milioane pentru a se bucura de festivitatile legate de CM.

rio-brazil_2842092b

Guvernul brazilian estimeaza ca in timpul CM turismul va da un impuls economic in valoare de trei miliarde de dolari, in conditiile in care turistii străini – al caror numar este estimat la circa 600.000 – ar urma sa cheltuie, in medie, 2.500 de dolari in timpul in care vor vizita Brazilia. (www.telegraph.co.uk)

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).