A șaptea etapă a Turului Italiei este LIVE pe Eurosport 1

A şaptea etapă din Turul Italiei debutează în Sulmona, oraş înfrăţit cu Constanţa, şi se încheie la 211 kilometri distanţă, în Foligno. Această etapă este una neregulată, cu prima căţărare la numai câţiva kilometri de startul cursei (Le Svolte di Popoli). Imediat după aceasta, urmează 200 de kilometri pe străzi late şi drepte, dar cu “obstacole” precum sensuri giratorii sau limitatoare de viteză specifice zonelor urbane. În ultima parte a cursei se coboară şi se parcurg uşor ultimii kilometri, până la 2.000 de metri înainte de final. Înainte de linia dreaptă de final, de 160 de metri, vom asista la trei curbe importante şi una mai uşoară. Ultimul sprinter care a câştigat această cursă a fost Nacer Bouhanni, în ediţia din 2014 a Turului Italiei.

Așa cum s-a întâmplat și în etapa a șasea, cursa pare că favorizează o victorie din evadare. Cine va repeta însă performanța lui Tim Wellens? Nu este deloc exclus ca Giacomo Nizzolo să câștige prima sa etapă în această ediție a Turului Italiei. Alături de el, printre favoriții de astăzi se mai numără Arnaud Demare și Marcel Kittel, dar ne putem aștepta și la surprize din partea lui Caleb Ewan, Moreno Hofland, Alexandr Porsev sau Manuel Belletti.

A șaptea etapă a Turului Italiei este transmisă astăzi, cu începere de la ora 15:30, LIVE pe Eurosport 1.

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).