BREAKING NEWS
Search
Sânzienele handbaliste ziua iei

FOTO: Sânzienele handbaliste au serbat ziua iei

Odată cu sărbătoarea de Sânziene de la 24 iunie, când este prăznuită Naşterea Sfântului Proroc Ioan Botezătorul, Ziua Universală a Iei a fost celebrată de români din întreaga lume. Astfel, în semn de identitate naţională, pe pagina oficială a Federației de handbal au fost postate imagini cu handbalistele din lotul național îmbrăcate în ie. „Ziua Universală a Iei va începe la 23 iunie, la apusul soarelui, odată cu noaptea magică de Sânziene. Va fi o sărbătoare ca în poveşti, care va ţine 3 zile şi 3 nopţi până duminică, 26 iunie“, au anunţat iniţiatorii din La Blouse Roumaine, comunitatea online dedicată iei ca simbol naţional.

Sărbătorim Ziua Iei împreună. Pentru că România este echipa noastră!‪#‎ZiuaIei‬, au scris tricolorele pe pagina oficială a federației de handbal.

„Pentru mine, România înseamnă unitate!”, a postat Valentina Ardean-Elisei, căpitanul echipei naționale de handbal feminin ‪#‎ZiuaIei‬ ‪#‎HandbalSportNațional‬ ‪#‎LaBlouseRoumaine‬

„Pentru mine, România înseamnă viitor!”, este mesajul Gabriellei Szucs
‪#‎HandbalSportNațional‬ ‪#‎ZiuaIei‬ ‪#‎LaBlouseRoumaine‬

Mesajul Cristinei Neagu este acesta: „Pentru mine, România înseamnă victorie!”
‪#‎HandbalSportNațional‬ ‪#‎ZiuaIei‬.

13501629_484500125073985_205801022872264891_n

ie

crClubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).