Stanleybet Turneul Campionilor

Stanleybet: Posibilă finală românească la Turneul Campionilor

Horia Tecău și Florin Mergea au stabilit noi recorduri românești la Turneul Campionilor de la Londra, iar perspectiva unei finale românești devine una atractivă, se precizează într-un comunicat remis Sport Profit de către Stanleybet. Bookmakerii Stanleybet au stabilit cotele pentru ca un astfel de meci să aibă loc.
Florin Mergea, alături de coechipierul său Rohan Bopanna, au încheiat pe primul loc în grupă, iar adversarul lor din semifinale și-l vor afla în urma meciurilor de vineri. Prima condiție pentru ca la Londra să aibă loc o finală românească este ca Tecău să termine și el pe primul loc în grupă pentru a nu-l întâlni pe Mergea în semifinale.
Care sunt calculele ca echipa Tecău/Rojer să termine pe primul loc:
1. Cuplul Tecău/Rojer învinge, vineri, dublul Herbert/Mahut.
2. Tecău/Rojer pierde meciul, însă perechea Dodig/Melo câștigă duelul cu Matowski/Zimonjic.
Pentru ca una dintre cele două situații să se întâmple, iar românii să treacă și de semifinale, Stanleybet a stabilit o cotă de 2.85, respectiv 1.30, pentru situația în care nu va avea loc o finală românească. Astfel la o miză de 100 de lei, câștigul maxim ar fi de 285 lei.
Având în vedere timpul scurt pentru astfel de evenimente, Stanleybet oferă posibilitatea de a paria și online, pe site-ul dedicat www.stanleybet.ro.
Pentru prima dată în istoria acestei competiții, doi români vor juca în semifinale. Tecău are șansa să urce pe primul loc mondial la finalul Turneului Campionilor.
Prezent pe piața din România încă din 2004, Grupul britanic își oferă în prezent serviciile atât în cele peste 360 de agenții, din aproape 100 de localități, cât și online pe www.stanleybet.ro.
Obiectivul a fost și rămâne oferirea celor mai bune servicii de pariere. În cei 11 ani de prezență în România, grupul britanic și-a dovedit profesionalismul, a diversificat în mod continuu oferta de pariuri, a câștigat încrederea clienților și a contribuit activ la evoluția pieței de pariuri românești. Cu o experiență de aproape 60 de ani în pariuri sportive, este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 7 state europene: Anglia, Belgia, Cipru, Croația, Danemarca, Italia și România. (FOTO: www.digisport.ro)