BREAKING NEWS
Search

Samanii din Peru au prezis victoria Braziliei la CM

Samanii peruani au prezis ca Brazilia va castiga Cupa Mondiala, dupa ce va invinge Argentina in finala. Ei au folosit un ritual cu frunze de coca, cranii si fotografii ale vedetelor. Samanii din trei regiuni din Peru s-au strans la stadionul National din Lima intr-un ritual in care i-au invocat pe brazilianul Neymar, argentinianul Lionel Messi, chilianul Alexis Sanchez, portughezul Cristiano Ronaldo si alti fotbalisti.

s

Unul dintre samani a prezis ca selectionata statului Chile va fi surpriza turneului si va ajunge in semifinale, dupa ce a agitat 3 cranii. Cele trei cranii reprezinta vitalitatea, sanatatea si lupta jucatorilor care vor evolua la Cupa Mondiala.

(foto: www.hindustantimes.com)Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).